Opblaasbare voetbalattracties huren doe je bij Mix de Match.

“In voetbal is het simpel: je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt.”
– Johan Cruijff

Of je nu één voetbal attractie huurt óf het complete voetbal evenement.
Wij zorgen altijd voor professionele op-en afbouw, inclusief begeleiding tijdens de dag.

Bel voor meer informatie of vraag vrijblijvend een een offerte aan.

Specialist in opblaasbare voetbalattracties huren met begeleiding.

Mix de Match bestaat als entertainmentbedrijf al vele jaren. Wij hebben een ruim assortiment opblaasbare verhuur attracties voor kinderen en volwassenen. Opblaasbare voetbalattracties om te te huren zijn populair onder particulieren en bedrijven.

Onze opblaasbare voetbalattracties worden gehuurd door o.a. scholen, vakantieparken, campings, bungalowparken, winkeliersverenigingen, horeca en gemeenten door heel Nederland. Wij zorgen altijd voor de juiste begeleiding bij de attracties tijdens het evenement. Bespreek je wensen met ons voor een evenement op maat.

Team voetbal attractie huren van mix de match

Huur het complete voetbal evenement met begeleiding.

Mix de Match heeft alles in huis om een compleet voetbal evenement te organiseren, inclusief transport, op-en afbouw en begeleiding tijdens het evenement. Op deze manier kunnen alle deelnemers verschillende voetbal activiteiten ontdekken en beleven. 

Wij denken graag mee over sport- en spelactiviteiten voor iedere doelgroep. Mix de Match verzorgd jouw voetbalevenement van A tot Z.

Voetbalattracties zijn een aanwinst voor ieder evenement. Beleef spelplezier, competitie, ontspanning, vrije tijd én vergeet de rest om je heen. Mix de Match is een ervaren evenementenbureau, gespecialiseerd in attractieverhuur met begeleiding.

Wij verhuren opblaasbare voetbal attracties aan particulieren en bedrijven. Opblaasbare voetbalattracties kun je bij Mix de Match huren voor een (zakelijk) evenement, waarbij de voetbal attracties worden ingezet als teambuilding activiteit. 

Als camping of vakantiepark zijn onze voetbal attracties een sportief onderdeel tijdens het verblijf, waar plezier wordt beleefd door families en gasten van het vakantiepark of camping.

Organiseer je binnenkort als buren onderling een buurtfeest, dan is het huren van één of meer voetbal attracties met begeleiding door ervaren activiteitenbegeleiders een bijzondere toevoeging aan het buurt evenement. 

Mix de Match verhuurt attracties altijd met begeleiding door ervaren, enthousiaste activiteitenbegeleiders. Wij werken voor bedrijven in sport- en recreatie, in opdracht van verenigingen, scholen, winkeliersverenigingen, zwembaden, gemeenten en ga zo maar door! Wij houden van ons vak, zijn goed in het organiseren van evenementen en activiteiten en bieden veel mensen van alle leeftijden jaarlijks een onvergetelijke tijd.

Wij bouwen de gehuurde attracties professioneel op en na afloop weer af. Tijdens het evenement zijn onze activiteitenbegeleiders aanwezig voor begeleiding op locatie.

Huur je een voetbal attractie bij Mix de Match dan zorgen wij dat de gehuurde attracties voor het evenement compleet worden opgebouwd. Onze ervaren activiteitenbegeleiders begeleiden deelnemers tijdens het evenement en houden toezicht op de spelregels, speluitleg en zorgen voor een enthousiaste dag op locatie. Na afloop van het evenement ruimen wij alle attracties op en rijden met een voldaan gevoel terug naar onze opslaglocatie in Huissen.

Een voetbal evenement organiseren met attracties. Graag bespreken wij de mogelijkheden persoonlijk.

Een voetbalattractie huren is eenvoudig geregeld. Maar er komt behoorlijk wat bij kijken. Omdat wij alle zorgen uit handen nemen, van transport, opbouw van de attractie, begeleiding per attractie tijdens de dag zelf en natuurlijk voor een hoge dosis spelenergie neemt Mix de Match alle zorgen uit handen.

Wij zorgen altijd voor een goede voorbereiding en denken met u mee over de mogelijkheden, doelgroep het doel van het evenement en natuurlijk over de keuze voor specifieke attracties en de mogelijkheden van sommige attracties die voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden. Een evenement organiseren is altijd maatwerk, daar zijn wij bedreven in.

Graag bespreken wij de mogelijkheden telefonisch. Wij hebben altijd een aantal praktische vragen, zoals: is er voldoende ruimte? Is er een mogelijkheid voor stroom op locatie? Hoe zit het met de bereikbaarheid en hoe kunnen we het beste aanrijden? 

Wanneer wij weten hoeveel deelnemers worden verwacht dan kunnen wij daarin adviseren en meedenken over een draaiboek. We denken altijd in mogelijkheden om er voor te zorgen dat het evenement onvergetelijk wordt.

In overleg kunnen wij de door heel Nederland bezorgen. Ons ervaren team, waaronder enthousiaste activiteitenbegeleiders zijn tijdens het evenement aanwezig bij de attracties voor toezicht en spelbegeleiding.

Mix de Match is het adres voor opblaasbaar voetbal attractieverhuur.

Onze attracties zijn veilig en voldoen aan strenge kwaliteitseisen voor evenementen verhuur.

Welke opblaasbare voetbalattractie wil jij huren? Altijd met begeleiding tijdens het evenement.

Wil je verschillende voetbalattracties huren, dan kun je rekenen op scherpe tarieven. Wij verhuren onze voetbalattracties altijd met begeleiding tijdens het evenement!

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Basisscholen
Voetbalverenigingen
Gemeenten
Sportverenigingen
Winkelverenigingen
Ondernemersverenigingen
Personeelsverenigingen
Vakantieparken
Bungalowparken
Camping
Zwembaden
Scouting

Bel ons nu of vraag een offerte aan voor het huren van een van onze voetbalattracties.

Vraag een offerte aan voor het huren van één of meer opblaasbare voetbal attracties, inclusief begeleidig. Wij zijn dagelijks tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen. 

Bel ons vandaag om een combinatie afspraak te maken voor de verhuur van meerdere voetbalattracties tegelijkertijd.

Een evenement is altijd op maat

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor het huren van een attractie voor uw event met ons te bespreken.

Uw gegevens

Uw aanvraag