Stageplaatsen

Volg je een MBO-opleiding op het gebied van Facilitair of Leisure & hospitality? Zoek je een stageplek op het gebied van front office of animatie? Wil je werken in de verblijfsrecreatie, bijvoorbeeld aan een receptie, als gastvrouw of als alleskunner? Mix de Match biedt jou de stage waarin je je verder kunt ontwikkelen.

Een stage is het echte werk. Hier word je geconfronteerd met wat je wel en niet kunt, en wat je wel en niet wilt. Een goede begeleiding is daarom superbelangrijk. Die begeleiding krijg je bij Mix de Match! Doe er je voordeel mee en laat ons voor je kijken welke stageplek aansluit bij jouw competenties. Want fijn werk voelt niet als werk maar als groeien!

Je opleiding is belangrijk, maar je persoonlijkheid ook. Wat zijn jouw kwaliteiten en vaardigheden? Waarmee wil jij het verschil maken? Mix de Match biedt je een stageplek waarin jij je kunt ontplooien. Je krijgt om te beginnen een bedrijfsgerichte training en je hebt altijd een professionele begeleider waar je op terug kunt vallen en mee kunt sparren. Jouw belangen, ook op het gebied van vergoedingen, worden door ons serieus genomen.

Mix de Match is een ervaren leerbedrijf met stage-contacten bij 11 succesvolle recreatieparken. Representatieve, servicegerichte mensen kunnen bijvoorbeeld aan de slag als front office medewerker bij een receptie. Houd je niet van stilzitten, dan ben jij misschien een ‘leisure’ en ‘hospitality’ type. Misschien vind je het leuk om deel uit te maken van een animatieteam, we kunnen vrolijke, creatieve mensen goed gebruiken! Ook op het gebied van toezicht en facilitaire dienstverlening kunnen we mensen plaatsen. Je zult versteld staan van wat er allemaal bij het runnen van een recreatiepark komt kijken.

Ben je benieuwd of we jou aan een fijne stageplek kunnen helpen, vul dan onderstaand formulier in en upload je CV en motivatiebrief!

 

Solliciteer voor een stageplek bij Mix de Match!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

De naam en plaats van je opleiding

De afstudeerrichting (bijvoorbeeld Facilitair, Front Office, Animatie)

Je huisadres

Je telefoonnummer(s)

Upload je CV

Upload je motiviatiebrief

[recaptcha]