Voor opleidingen

 Mix de Match biedt jou de stage waarin je je verder kunt ontwikkelen.

Opleidingen

Elke ambitieuze MBO-opleiding wil het beste voor zijn studenten. Een mooie aansluiting van de lesstof op de praktijk is dan essentieel. Maar hoe vind je de juiste stageplaatsen voor je studenten, stageplaatsen waar ze competenties bijleren en handen en voeten kunnen geven aan het geleerde? Het antwoord is Mix de Match.

Mix de Match heeft jarenlange ervaring als leerbedrijf en stage-intermediair voor MBO-opleidingen op het gebied van Facilitair en Leisure & hospitality. Er wordt begeleiding op maat geboden en de professionele ervaring van Sylvia Jansen maakt zelfs dat zij door opleidingen regelmatig als examinator wordt ingezet.

Mix de Match team

Mix de Match werkt met een grote ‘pool’ van werk-aanbieders, verspreid door heel Nederland. Zo hebben we stage-contacten bij 11 succesvolle recreatieparken, waar studenten onder meer als medewerker front office, receptie, hospitality of animatie aan de slag kunnen.

Ben je benieuwd of we jou aan een fijne stageplek kunnen helpen?

Vul dan onderstaand formulier in en upload je CV en motivatiebrief!

Maak deel uit van onze familie

De gedegen begeleiding door Mix de Match zorgt ervoor dat de stagiairs meer zijn dan alleen een paar extra handen. Zij worden goed gecoacht en ondersteund en leren nieuwe vaardigheden aan die bij hun opleiding en persoonlijkheid aansluiten. Zo wordt Mix de Match een waardevol verlengstuk van de opleiding.

Mix de Match biedt MBO-opleidingen op het gebied van Facilitair en Leisure & hospitality een serieuze en vakkundige samenwerking, waar alle partijen hun voordeel mee kunnen doen.