Voor bedrijven

 Mix de Match biedt jou de stage waarin je je verder kunt ontwikkelen.

Stagelopen bij mix de match!

Of het nu gaat om strakke zakelijke events als personeelstrainingen en verkoopweekends of om bezinnende sessies in het kader van “op de hei zitten”, Mix de Match wil graag uw partner zijn bij het invullen van uw ‘event’.

Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers of klanten even helemaal uit hun dagelijkse frame getrokken worden en in een nieuwe flow terechtkomen. De locatie is van groot belang: of het nu om hei, bossen of strand gaat, de stilte van de natuur is het ideale oplaadpunt voor de manager of bestuurder die wil focussen. Natuurbeleving kan het denken ‘openen’.

Mix de Match team

Ben je benieuwd of we jou aan een fijne stageplek kunnen helpen?

Vul dan onderstaand formulier in en upload je CV en motivatiebrief!

Maak deel uit van onze familie

Mix de Match heeft samenwerkingsverbanden met hoogwaardige recreatieparken door heel Nederland. Parken in of nabij natuurgebieden, die beschikken over stijlvolle en goed geoutilleerde groepsaccommodaties voor zakensessies.

Wij hebben tal van concepten en formats klaarliggen waarover we samen van gedachten kunnen wisselen. Maar uiteindelijk maken we er maatwerk van, zodat het een beleving oplevert die perfect past bij het gevoel dat u wilt uitdragen. Dit resulteert in een nóg hechter groepsgevoel.