Silent Disco

Silent Disco

Of het nu gaat om een klein feest in de tuin of een uitgebreide personeelsparty; Mix de Match levert een op maat gemaakt Silent Disco feest inclusief DJ en Floormanager.

Een van de meest populaire manier om een Silent Disco te beleven is om met verschillende muziek genres te laten horen op verschillende kanalen. Met een knop op de hoofdtelefoon kun je van kanaal veranderen. Je kunt aan de kleur van de lampjes op de hoofdtelefoon zien op welk kanaal iemand luistert. Dat zorgt voor een hilarische hoeveelheid, door elkaar zingend geluid. Het ene kanaal zingt mee met Queen en het andere met Hazes.

De lichtshow met veel black light effecten en rook verhoogd de feeststemming. Silent Karaoke is een leuke variant. Jij zingt keihard mee, zonder dat de toeschouwers weten om welk nummer het gaat.

Het wordt helemaal een topfeest wanneer alle deelnemers een Glow in the Dark bril, of cap dan wel ketting dragen. En geschminkt worden wat een super mooi effect heeft als men in de buurt komt van het Black Light. 

Deze Silent Disco bestaat uit:

120 minuten vermaak

40 hoofdtelefoons

3 kanalen

Inclusief licht, rook.

Inclusief DJ en floormanager.

De floormanager zorgt voor de verspreiding van de hoofdtelefoons en de sfeer op de dansvloer.

DJ en begeleiding

Transport

Reis/transportkosten € 0.38 per kilometer

De Silent Disco zoals hierboven omschreven kost
€ 375,00 exclusief transportkosten inclusief BTW.

Optioneel:

  • Silent Karaoke
  • Glow in the Dark pakket.

Silent Disco is ook heel geschikt voor kinderfeesten vanaf 6 jaar. Naast familiefeesten wordt Silent Disco vaak ingehuurd voor personeelsfeesten en op scholen.

 

Populair om bij te boeken

Glow in the Dark pakket.

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen? neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een opmaat gemaakte offerte.