Over ons

Mix de match

Mix de Match is het op verblijfsrecreatie gerichte bedrijf van Sylvia Jansen en Peter Damen. Beiden hebben veel ervaring als stage-intermediair en activiteiten bedenker en begeleider.

Wij bezorgen jou een fantastische tijd!

Mix de match is in 2013 gestart met het organiseren van evenementen. En is een echt familiebedrijf. Daarvoor hebben wij jarenlang ervaring in de verzorgen van de animatie op vakantie parken door het hele land. Nog steeds maken parken gebruik van onze animatieteams.

Maar de nadruk is steeds meer komen te liggen in het verhuren van attracties en het organiseren van evenementen.  In de loop der jaren beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan materialen. Hierdoor is Mix de Match in staat om snel te schakelen. En kunnen wij een breed aanbod aan evenementen en attracties aanbieden. Van color run tot schuimfeest en van Highland games tot silence disco of een koning voetbal event. Het mooie van zo’n breed assortiment is dat wij instaat zijn om heel veel variaties aan te bieden, zodat Mix de Match tot in de kleinste details maatwerk kan leveren. Bovendien worden de evenementen begeleid door de ervaren medewerkers uit een vast team van  Mix de Match. Medewerkers die de klappen van de zweep kennen en zorgen voor een fantastisch en veilig evenement. Maar ook de attracties kunnen ondersteund worden door onze medewerkers zodat wij u volledig ontzorgen en u ook voor de volle 100% kan deelnemen en genieten van wat Mix de Match voor u organiseert.

Onze medewerkers zijn telefonisch zeven dagen in de week bereikbaar om u te woord te staan en te voorzien van goed advies of met uw reservering.  

“Wij zijn gedreven vakmensen die er echt werk van maken!”