Over ons

Mix de match

Mix de Match is het op verblijfsrecreatie gerichte bedrijf van Sylvia Jansen en Peter Damen. Beiden hebben veel ervaring als stage-intermediair en activiteiten bedenker en begeleider.

Wij bezorgen jou een fantastische tijd!

Om gasten van recreatieparken een fantastische tijd te bezorgen is de inzet van veel mensen nodig. Het begint al bij de front office, de receptie waar mensen ontvangen en wegwijs gemaakt worden. Maar ook facilitair moet alles perfect verlopen; daar zorgen onder andere gastvrouwen voor. En dan zijn er nog de hospitality mensen nodig, die er op alle mogelijke manieren voor zorgdragen dat recreanten zich vermaken en welkom voelen.

Bij alle facetten van verblijfsrecreatie kunnen stagairs worden ingezet om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Mix de Match is dan de ideale partner voor zowel de opleidingen als de recreatieparken en zorgt voor een vakkundige ondersteuning van de stagairs. Mix de Match is een erkend en gelauwerd leerbedrijf met ongelooflijk veel ervaring en know how waar alle partijen hun voordeel mee kunnen doen.

Daarnaast initieert Mix de Match tal van kleine events en andere activiteiten op de parken, om de gasten op een inspirerende manier te vermaken en zo hun beleving te optimaliseren.

“Wij zijn gedreven vakmensen die er echt werk van maken!”