Hutten bouwen

Hutten bouwen

Hutten bouwen zonder te timmeren of te zagen, je eigen handen zijn je gereedschap om deze prachtige hutten te bouwen waar je heerlijk in kunt spelen. De bouwpakketten bestaan uit palen en panelen die je met bouten en moeren met elkaar verbind. De hutten zijn zo groot en sterk dat je erop kunt klimmen en klauteren, doorheen kan kruipen en overheen kunt lopen De hutten zijn ontworpen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar
 
Wat is er nu spannender dan tijdens je verjaardagsfeestje een stoere hut te gaan bouwen. Maar ook voor scholen, BSO’s, buurtverenigingen of sportverenigingen en vakantieparken is het een super uitdagend event waar nog lange tijd over nagepraat zal worden.
 
Oké, dan ben je hartstikke druk geweest met het bouwen van de hut. Maar dan wil je er ook iets mee doen toch.
 
Nou dat kan bij Mix de Match. Alhoewel? Er is al best hard gewerkt en moeten we even pas op de plaats maken. Nee we gaan niet van de bouwlocatie af, net zoals echte bouwvakkers, eten wij de lunch ter plekke. Wat denk je van een broodje knakworst en limonade?
 

Broodje op…..? aan de slag. Want de volgende opdracht is het bouwen van een XXL knikkerbaan. Laat de knikkers maar rollen vanaf het hoogste punt van de hut. Via slangen, kokers bouwen we samen een super knikkerbaan.

Maar er is nog een andere optie hoor. Eerst gaan we een vlag maken voor op de hut. En verkleden we ons als middeleeuwse ridders. Er breekt een strijd uit tussen de rijke edelen en de boeren. Er volgt een echt Archery tag strijd. Maskers op bogen en pijlen in de hand. (de pijlen zijn voorzien van een bolle zachte dop aan het uiteinde) en kijk of we hut, het stoere kasteel, weer kunnen veroveren.

Hutten bouwen:

Basispakket dat bestaat uit drie hutten een toren plus drie trappen die je tussen de hutten en de toren kunt leggen. In drie gereedschapskisten zitten de bouten en de moeren plus ringetjes.

Duur van het hutten bouwen: 120 minuten

Inclusief begeleiding

Vanaf € 195,00 exclusief BTW en reiskosten.

Reis- of transportkosten €0,45 per kilometer.

Wanneer het huttenbouwen op onze eigen locatie wordt geboekt (Lieren, Gelderland) zijn er geen reis/transportkosten aan verbonden.

Opties

De bouwvakkerslunch bestaande uit een broodje knakworst en een beker Ranja € 1,50 per deelnemer

XXL knikkerbaan bouwen € 80,00*

Middeleeuws Archary Tag spel €105,00*

*exclusief BTW.

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen? neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een offerte.