Mix de Match attractieverhuur!

Maak jouw evenement onvergetelijk met attracties van Mix de Match. Van Oud Hollandse spelletjes tot opblaasbare voetbalattracties voor jong en oud. Wij hebben alles in huis om onvergetelijke ervaringen neer te zetten!

Attracties huren bij Mix de Match, inclusief begeleiding tijdens het event!

Mix de Match is dé specialist in attractieverhuur mét begeleiding. Wij bieden een ruim assortiment met opblaasbare attracties, zoals springkussens, levend tafelvoetbal, schuimfeest voor kinderen met schuimraket, voetbal dartbord, snelschieten, bumperbal, combi sport arena en nog veel meer andere leuke sport- en spel materialen.

Naast opblaasbare attracties hebben wij heel veel Oud Hollandse spelletjes op voorraad die je bij ons kunt huren. Met attractieverhuur van Mix de Match ben je verzekerd van kwaliteit en een hoge service. Wij denken graag met je mee om een leuk gevarieerd programma samen te stellen.

Wanneer je een attractie huurt zorgen wij altijd voor begeleiding tijdens het evenement bij de attracties. Ons team heeft jarenlange ervaring in het verhuren en begeleiden van attracties, voor alle leeftijden, we zijn bedreven in activiteitenbegeleiding en hebben veel kennis van spellen.

Wij verhuren aan particulieren, bedrijven, verenigingen en overheid. Denk aan: scholen, familieweekenden, buurtfeesten, campings, vakantieparken, verjaardagspartijtjes en gemeente.

Bekijk aanbod evenementen

Bij Mix de Match begint alles met fantasie. Hoe maak je dat feestje, die bijzondere dag, nog geslaagder. En welke ingrediënten zorgen ervoor dat het zogezegd “af “is? Wij hebben veel ervaring op het gebied van vrijetijdsbesteding. Mix de Match maakt graag maatwerk voor je, zodat het evenement, hoe klein ook, perfect aansluit bij de wensen.

Laser game for Kids

Een spectaculair spel voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
Bekijk

Aqua Splash Takel

Kun jij over het water lopen? Of sneller dan vissen zwemmen onderwater?
Bekijk

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen?
neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een opmaat gemaakte offerte.