Laser gamen voor een perfect feestje!

Dit is weer eens wat anders dan het cowboy en indianen van vroeger.

Laser gamen voor een perfect feestje!

Dit is weer eens wat anders dan het cowboy en indianen van vroeger. Voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar is het een spectaculair spel. Springen, duiken en rennen. Hoeveel levens hou jij over? Ga je in de aanval met alle risico’s van dien of verschuil je achter een paar van die grote bunkers? Eens moet je tevoorschijn komen en dan? Een middagje lasergames is een garantie voor succes. De lasergame specialisten van Mix de Match zorgen ervoor dat alles vlotjes verloopt en iedereen kan blijven schieten.
Op onze eigen locatie op camping de Vinkenkamp beschikken we over een optimaal strijd terrein. Bomen, struiken, opblaasbare hindernissen zijn uitstekende plekken om je schuil te houden voor de tegenpartij. Verspreid over het terrein staan ook nog een 10 opblaasbare hindernissen.

Laser gamen voor een perfect feestje! bestaat uit:

Laser guns.

Target maskers.

Body targets.

Opblaasbare hindernissen 10x.

Overalls.

Schmink.

Na het laser gamen even genieten van een heerlijke frietjes met sla, appelmoes fritessaus, met kipnuggets , kaassouffle,  kroket of frikandel.  Dat kan natuurlijk bij Brasserie de Alba.

Lasergame arrangement plus kinderdiner:
  • Kinderen tot en met 14 jaar €25,00
(Minimaal 10 kinderen)
Wil je gewoon een lekkere boterham met hagelslag of kaas dan kan dat ook hoor. Net zoals een heerlijke tosti en dagverse soep. Of heb je meer zin in alleen maar een kinderijsje? Boeken of wil je nog wat meer informatie? Vul het onderstaande formulier in of bel meteen met 0653382646 (Peter Damen)

Een evenement is altijd op maat

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw event met ons te bespreken.

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen? neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een opmaat gemaakte offerte.