Kickbike (step) verhuur arrangement

Voor een sportief dagje weg!

Voor een sportief dagje weg!

De kick bike is de eerste step voor volwassen. Moeilijk? Ben je gek! Tuurlijk is het eerst even wennen, maar de instructeurs van Mix de Match zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren er veilig mee kan gaan toeren. De Kickbikes zijn te huur en Mix de Match brengt dan de Kickbikes naar de door u gewenste locatie. Maar u kunt ook starten vanaf onze eigen locatie, namelijk Brasserie de Alba op Camping de Vinkenkamp in Lieren, 5 kilometer ten zuiden van Apeldoorn, makkelijk bereikbaar via de A50, afslag Loenen. Aan de rand van de Veluwe midden tussen de bossen omringt door leuke dorpjes. Vanaf Brasserie de Alba gaat u op pad over een oneindige hoeveelheid kilometers goed onderhouden fietspaden.
En als u de kickbikes weer komt inleveren en nog even samen wil nagenieten met een heerlijk zelfgemaakte punt appelgebak met slagroom of een high tea bij brasserie de Alba is dit uiteraard mogelijk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Mail of bel gerust. (0653382646) Wilt u er zeker van zijn dat u alle leuke en mooie plekjes in de omgeving niet mist, en wilt u de garantie hebben dat u de goede afslag neemt? Dan stept er een gids van Mix de Match met u mee. Deze gids vertelt u onderweg over alle bezienswaardigheden waar we langs steppen.

Kickbike (step) verhuur arrangement bestaat uit:

1 dag met de kickbike.

Begeleiding van een gids.

Kickbike tochten vanaf brasserie de Alba

Huur kickbike step

Huur ATB helm (aanbevolen, niet verplicht)

Begeleiding door een gids van Mix de Match

Prijzen:
  • Huur kickbike step €11,50
  • Huur ATB helm €4,00
  • Begeleiding door een gids €75,00 tocht van ongeveer 10-12 kilometer.

Een evenement is altijd op maat

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw event met ons te bespreken.

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen? neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een opmaat gemaakte offerte.