Ik hou van Holland

Het welbekende TV programma

Ga de strijd aan met familie vrienden of collega’s tijdens dit stapelgekke “Ik hou van Holland”.

Teams strijden tegen elkaar onder leiding van een teamcaptain. “Ik hou van Holland” is een perfecte sfeermaker voor alle soorten partijen. Vooraf overleggen we graag welke categorieën vragen het beste aanslaan bij de groep. Ook kunnen we maatwerk verzorgen. Verjaardagen, jubileum, bedrijfsfeest of reünie? Wij zorgen voor een passende vragenronde.

Ik hou van Holland bestaat uit:

Ik hou van Holland rad van avontuur

Geluid en licht

Duur: 90 minuten

Quizmaster & 2 assistenten

Sfeervolle aankleding van de ruimte

Klederdracht quizmaster en assistenten

Vragen ronde op maat

Kan op eigen locatie of op een van onze locaties

Ik hou van Holland inclusief een smaakvolle BBQ.

Ik hou van Holland in combinatie met een fantastische BBQ is het moment om samen de dag nog eens door te nemen. Om collega’s familie of vrienden nog even fijntjes te confronteren met hun verlies.(of andersom) Keuze uit 3 stukken vlees/vis. 3 salades, frites, stokbrood, spicy wedges en sauzen.

  • Prijs per volwassenen €55,00
  • Kinderen 4-8 jaar €10,00
  • Kinderen 9-13 jaar €40,00
Maar er valt veel meer te genieten. Wat dacht u van een bourgondische ratatouille vlees buffet of een volledig 3-gangen menu. Toch liever een plateservice? Tuurlijk kunt u bij ons genieten van een gegrilde halve haan, een schnitzel of saté. Voor meer informatie vult u het onderstaande formulier in, of bel met 0653382646 (Peter Damen)

Een evenement is altijd op maat

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw event met ons te bespreken.

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen? neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een opmaat gemaakte offerte.