Boogschieten Blaaspijpschieten

Combi arrangement Handboogschieten en blaaspijpschieten.

Zowel het handboogschieten als het blaaspijpschieten zijn geweldige sporten. Wil jij samen met je collega’s dit ook eens ervaren? Of gewoon met vrienden een keer een leuke actieve middag beleven? Dan is dit combi arrangement van boogschieten en blaaspijpschieten daar uitermate geschikt voor. Dit combi arrangement is spannend en geschikt voor jong en oud. En biedt de mogelijkheid om de competitie met elkaar aan te gaan. Wien wordt de Robin Hood van de groep?

Handboogschieten lijkt makkelijk, maar dat valt in veel gevallen toch tegen. Daarom zullen onze instructeurs je aanwijzingen geven en helpen bij de verschillende schiettechnieken.

Bij blaaspijpschieten blaas je met een professionele blaaspijp de kleine pijltjes richting het schietdoel.

Dit combi arrangement kan uitstekend op onze eigen locatie uitgevoerd worden. Bovendien zijn er mogelijkheden om een parcours uit te zetten met onderweg verschillende doelen waarop geschoten moet worden. Brasserie de Alba op camping de Vinkenkamp Lieren is onze thuishaven. Op 5 kilometer afstand van Apeldoorn, eenvoudig bereikbaar via de A50, afslag Loenen. En na gedane arbeid is het goed eten. Een BBQ of buffet organiseren is een van de kwaliteiten van  Brasserie de Alba. Stuur een mail of bel (0653382646) naar de mogelijkheden. Samen stellen we een programma samen dat helemaal is afgestemd op de groep.

Wilt u dat wij naar uw locatie toekomen? Dat kan uiteraard ook. Maar houdt u er rekening mee dat er minimaal een ruimte van 8 x 4 meter nodig is voor 1 handboog en 1 blaaspijpbaan. Wij nemen een speciaal vangnet daarvoor mee. Twijfelt u of de locatie wel geschikt is? Bel gerust.

Het boog & blaaspijp schieten bestaat uit:

1 of 2 Ba(a)n(en) handboogschieten

1 uur - €190,00 | 2 uur - €240,00 | (max 25 deelnemers)

1 of 2 Ba(a)n(en) blaaspijpschieten

1 uur - €290,00 | 2 uur - €340,00 | (max 40 deelnemers)

Twee Mix de Match instructeurs

Boogschiet begeleiding

Evt. BBQ of Buffet

Het combi arrangement zoals hierboven omschreven kost tussen de
€ 190,00 en €340,00 exclusief transportkosten inclusief BTW.

Optie:

Vroeger maakten we vaak de pijltjes zelf van tijdschriften. Het papier van de Panorama of van de nieuwe Revu is daar het beste voor te gebruiken. Net als van de Donald Duck en Margriet. Nog een keer oude tijden laten herleven. En zelf weer pijltjes maken en schieten met  elektrabuizen met vizier? Kom op; samen even terug in de tijd.

Deze extra beleving is te boeken vanaf €50,00.

Populair om bij te boeken

Pijltjes maken en schieten met elektrabuizen met vizier

Wilt u een feest of evenement laten organiseren aangepast op uw wensen? neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mixdematch denkt met u mee en bied u een evenement aan geheel naar uw wensen. Naast opblaas attracties en belevingsvolle spellen bieden wij bijvoorbeeld ook Pubquizen en actieve spellen voor jong en oud. Neem contact met ons op voor meer info en een opmaat gemaakte offerte.