Activiteiten

Activiteiten

Gaat het om natuurbeleving, pure animatie, verjaardagen een familiedag of een spannende speurtocht? Mix de Match denkt graag met je mee.

Ongelooflijk hoeveel er in het leven te vieren valt! Dat je zoveel jaar vriendinnen bent, dat je gaat trouwen… je bachelor of maiden party, het feit dat je sportvereniging zoveel jaar bestaat… of je huwelijk. Soms is er niet eens een echte aanleiding nodig om samen iets te vieren behalve dan dat je er gewoon zin in hebt. Laat Mix de Match je verrassen met evenementsuggesties waardoor je nog meer zin krijgt in zo’n bijzondere dag. Want: het gaat om beleving… en plezier.

Bij Mix de Match begint alles met fantasie: hoe maak je die bijeenkomt, dat feestje, die bijzondere dag nog geslaagder. Welke ingrediënten maken het áf? Dankzij onze ervaring hebben we veel formats klaarliggen en kunnen we je tal van suggesties doen. Maar we maken graag maatwerk voor je, zodat het event, hoe klein ook, perfect bij jouw bedoeling past.

Mix de Match heeft veel expertise op het gebied van vrijetijdsbeleving. De jarenlange ervaring die is opgedaan op recreatieparken door heel Nederland vormt hier het fundament van. Deze kennis zetten wij in bij bijvoorbeeld familiefeesten of bijeenkomsten van sportverenigingen. Maar ook in het geval van animatie voor kinderen kunnen we onze kennis en ervaring goed gebruiken. Ook hierbij speelt fantasie een grote rol, plus het feit dat de natuur veel kan toevoegen aan ontspanning en plezier.